Novi Sad, 26.07.2016.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Sa velikim zadovoljstvom i na radost svih naših iskrenih navijača, FK Vojvodina obaveštava da je 26.07.2016. godine formiran novi poslovni tim fudbalskog kluba Vojvodina, koji će predvoditi Dragoljub Zbiljić, vlasnik jedne od najvećih srpskih kompanija, Energotehnika Južna Bačka.

Već nakon prvog sastanka koji je održan danas na stadionu Karađorđe, gde su domaćini bili Predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina g-din Zoran Šćepanović i Predsednik poslovnog tima g-din Dragoljub Zbiljić, dogovoreni su prvi koraci ka dugoročnoj stabilizaciji i sigurni smo, budućim velikim uspesima našeg voljenog kluba, te sa velikom radošću i ponosom obaveštavamo svu navijačku i fudbalsku javnost da će se u petak 29.07.2016. godine obaviti svečano potpisivanje sponzorskih Ugovora sa sledećim eminentnim kompanijama:

1. Energotehnika Južna Bačka Novi Sad

2. Industrija mesa Matijević Novi Sad

3. Karin komerc Novi Sad

4. Aleksandar gradnja Novi Sad

5. SMB gradnja Subotica

6. Galens Invest Novi Sad

7. MaxBet Novi Sad

8. Put – Invest Novi Sad

9. GP Best izgradnja Novi Sad

10. Tehnounion – Exim Sremska Kamenica

11. Bulevar company Novi Sad

12. Elixir group Šabac

13. Energy – pro Novi Sad

14. Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti – VITA Novi Sad

15. Ami Company Veternik

16. Imperial Buildings Novi Sad

17. Extra Auto Transport Vrbas

Ovaj poslovni tim na današnji dan najavljuje šampionske ambicije Koje FK Vojvodina svim svojim sportskim, poslovnim i navijačkim kapacitetima nesumnjivo zaslužuje.

SAMO BORBENO!

Dragoljub Zbiljić                                                                                                                                    Zoran Šćepanović

Predsednik poslovnog tima                                                                                                                  Predsednik Fudbalskog kluba

FK Vojvodina                                                                                                                                                    Vojvodina