Dragan Šarac

 

Novi pomoćnik Nenada Lalatovića u stručnom štabu Vojvodine, Dragan Šarac, istakao je da će njegovi saradnici i on učiniti sve što je u njihovoj moći da rezultati i plasman na tabeli „stare dame“ budu u skladu sa očekivanjima i željama brojnih simpatizera i navijača našeg kluba.

Dragan Šarac je ponovo u Vojvodini. Ovoga puta, ne kao igrač, već kao trener, i to prvi pomoćnik Nenada Lalatovića u stručnom štabu Voše. Šarac je bio fudbaler Vojvodine u sezoni 2007/08, tokom koje je na mestu levog beka odigrao ukupno 11 utakmica u crveno-belom dresu. Igračku karijeru je počeo u Slovenu (Ruma), a kasnije je nastupao još za Obilić, Austriju, Pašing, Crvenu zvezdu, Šturm, Vojvodinu, Laktaše, Spartak, Novi Pazar i Brodarac, u kojem je prošle godine prestao sa aktivnim igranjem fudbala.

U karijeri ima osvojenu titulu šampiona Jugoslavije, titulu šampiona Srbije i Crne Gore i Kup Srbije i Crne Gore. Zabeležio je i šest nastupa za A državni tim.

– Velika mi je čast što sam ponovo u Vojvodini. Ovo okruženje mi je dobro poznato, jer sam bio ovde i kao igrač. Nema šta mnogo da pričamo, već da prionemo na rad i damo maksimum kako bismo Vojvodinu vratili u vrh tabele. Jedino što mogu da obećam jeste da ćemo sigurno učiniti sve što je do nas – rekao je Šarac.

Prvu utakmicu sa novim stručnim štabom Vojvodina će odigrati već sutra od 13 časova, kada će u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku biti odigran prijateljski meč sa OFK Beogradom. Kapije Vošinog trening centra biće otvorene za sve one koji budu želeli uživo da posmatraju ovaj susret.