Dragan Šarac

 

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da njegovu ekipu ne očekuje laka utakmica na gostovanju u Bačkoj Palanci, ali da će crveno-beli ipak ići na pobedu i pokušati da osvoje nova tri boda.

U 17. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Bačke u Bačkoj Palanci. Biće to prvo istorijsko gostovanje za crveno-bele u ovom gradu u jednoj zvaničnoj utakmici, pa nema sumnje da sama utakmica izaziva povećano interesovanje navijača oba tima.

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac nada se nastavku dobrih rezultata „stare dame“, što bi u ovom slučaju značilo osvajanje nova tri boda.

– Ne očekuje nas laka utakmica u Bačkoj Palanci. Bačka je nedavno promenila trenera i nakon toga je prikazala kvalitet protiv Partizana, pogotovo što se tiče agresivnosti u igri, pa će tako sigurno biti i sutra. Teren je nešto manjih dimenzija nego inače, ekipe se međusobno dobro poznaju, a mi idemo tamo da probamo da osvojimo nova tri boda i ostanemo u samom vrhu tabele – kaže Šarac.

Na utakmici u Bačkoj Palanci, Vojvodina neće nastupiti kompletna.

– Imamo nekoliko povređenih igrača, koji su se povredili na treningu tokom ove nedelje, ali još uvek ne znamo da li će moći da nastupe sutra. Tu posebno mislim na Planića, koji je iščašio prst na nozi. Malbašić i Trujić imaju tri žuta kartona i protiv Bačke će morati da budu obazrivi, pošto bi u slučaju nove opomene morali da propuste utakmicu protiv Partizana – ističe Šarac.

Šef stručnog štaba Bačke Zoran Govedarica najavio je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Vojvodine.

– Svako ima pravo na nadu i na pokušaj da dobije utakmicu. Što se nas tiče, mi smo Vojvodina i idemo tamo sa željom da ostvarimo pobedu – rekao je Šarac.

Utakmica između Bačke i Vojvodine igraće se sutra na stadionu „Slavko Maletin Vava“ u Bačkoj Palanci, sa početkom u 13 časova. Meč će direktno biti prenošen na prvom programu Radio televizije Vojvodine.