После пораза његовог тима од Новог Пазара, помоћни тренер Војводине Драган Шарац је изјавио да је невиђени пад у игри црвено-белих у другој половини првог полувремена пресудио у корист домаћина.

Војводина је данас поражена од Новог Пазара резултатом 3:1 (3:0), у 10. колу Супер лиге Србије.

– Честитам екипи Новог Пазара на заслуженој победи. Јако добро смо ушли у утакмицу и у првих 20 минута имали шансе које нисмо искористили. У наредних 25 минута, имали смо невиђени пад у игри, те смо примили три гола из полуконтри и контри, иако смо баш на то указивали током ове недеље. На полувреме смо отишли са минусом од три гола, након чега смо изменама покушали да променимо нешто. Играли смо нешто боље и дали тај гол, а противник је у другом полувремену доста одуговлачио игру, јер је имао резултат. Мислим да се у других 45 минута ефективно играло 30 минута. Новом Пазару желим све најбоље у наставку првенства – изјавио је Шарац, који није желео да коментарише ситуацију из 45. минута, када је црвени картон добио шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић.

Наредног викенда, у Супер лиги Србије неће се играти редовно првенствено коло због репрезентативне паузе, а првенство ће бити настављено за две недеље, када ће Војводина на свом терену дочекати екипу Рада.