Goran Šaula

 

Novi vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Goran Šaula izjavio je da će njegovoj ekipi biti jako teško da ostvari pobedu protiv Voždovca, u 15. kolu Super lige Srbije.

Nakon poraza od Crvene zvezde rezultatom 3:0, posle kojeg je Vojvodina ostala na sedmom mestu na tabeli, Upravni odbor kluba razrešio je dužnosti šefa stručnog štaba Zlatomira Zagorčića i pomoćnog trenera Zoltana Saboa.

Dok se čeka na imenovanje novog šefa struke crveno-belih, brigu o prvom timu privremeno je preuzeo Goran Šaula, koji će, uz asistiranje Milana Kosanovića, pokušati da „trgne“ ekipu ne bi li zabeležila važnu pobedu protiv Voždovca.

– Naš naredni protivnik igra jako dobro na svom terenu, pošto je jedini klub u ligi na čijem stadionu se nalazi veštačka podloga. Iz tog razloga, naša ekipa je juče, danas, a i sutra će trenirati na terenu sa veštačkom travom u našem FC „Vujadin Boškov“, kako bismo bili što bolje pripremljeni za meč. Voždovac je ove sezone doživeo samo jedan poraz kod kuće, od Javora i to prilično tesno, pa u nedelju sigurno ni nama neće biti lako, iako ćemo ići na pobedu. Za mene je najvažnije to da igrači na terenu ispoštuju ono što se dogovorimo u svlačionici, jer sam siguran da u tom slučaju rezultat neće izostati. Bodovi su nam svakako neophodni – kaže Šaula.

Upitan da prokomentariše da li će biti određenih promena u sastavu tima, on je dao potvrdan odgovor.

– Marko Kordić je povređen, dok Danilo Sekulić neće moći da igra zbog četiri žuta kartona. Što se tiče ostalih igrača, moguće su određene promene u odnosu na meč protiv Crvene zvezde, ali o tome tek treba da odlučim – rekao je Šaula.

Utakmica između Vojvodine i Voždovca na programu je u nedelju u Beogradu, sa početkom u 15 časova.

Pogledajte i neke od najlepših golova Voše protiv Voždovca prethodnih godina: