Goran Šaula

 

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Goran Šaula istakao je da s optimizmom očekuje predstojeću utakmicu 16. kola Super lige protiv Čukaričkog, u kojem će za crveno-bele samo pobeda predstavljati zadovoljavajući rezultat.

Čukarički i Vojvodina sastaće se u nedelju u Beogradu, sa početkom u 17 časova.

– Posle utakmice protiv Kolubare u sredu, imali smo dan više da se odmorimo, s obzirom na to da je meč protiv Čukaričkog prvobitno bio zakazan za subotu i to nam je dobro došlo. Poznato je da smo ovo prvenstvo počeli ubedljivim porazom od Čukaričkog rezultatom 0:4 kod kuće, ali ja verujem da ćemo u nedelju odigrati kao na prethodna dva susreta, s tim da ćemo imati jasnu nameru da postignemo gol, što nismo uspeli na poslednjih pet mečeva. Samo pobeda nas zanima i to je jedini ishod s kojim bismo bili zadovoljni. Ako nam odbrana bude na nivou kao na prethodne dve utakmice, nema razloga da ne verujemo u ostvarenje svojih namera – kaže Šaula.

On je istakao da Vojvodina ni na ovom gostovanju neće biti kompletna.

– Kordić je povređen i dalje, a osim njega, sada su pod znakom pitanja još Puškarić i Maksimović, koji je dobio jedan jak udarac na meču protiv Kolubare u Lazarevcu. Rosić ima četiri žuta kartona i nema pravo igranja protiv Čukaričkog, pa će ga zameniti Dominik Dinga, koji je pružio vrlo dobru partiju u sredu. Ko god da istrči na teren, od njega očekujem da pruži maksimum i adekvatno zameni one koji su odsutni – rekao je Šaula.

Pogledajte i neke od najlepših golova Vojvodine protiv Čukaričkog u prethodnih nekoliko godina: