Goran Šaula

 

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Goran Šaula izjavio je da je zadovoljan osvojenim bodom protiv Voždovca, iako su crveno-beli išli na pobedu u Beogradu.

Voždovac i Vojvodina danas su igrali 0:0, u 15. kolu Super lige Srbije.

– Posle serije lošijih rezultata, došli smo u goste ekipi koja igra izvanredno i koja nije primila gol na poslednjih pet utakmica. Imali su neke šanse i danas, a mi smo u poslednjih nekoliko dana, koliko radimo sa ovim momcima, uspeli da ne primimo gol. To je značajno, jer smo ih do sada primili 26. Želeli smo da igramo fudbal, imali neke šanse na ovom terenu koji je atipičan za naše igrače. Meč je bio napet, možda uz malo više tenzije, ali sve je bilo u žaru borbe. Zadovoljni smo konačnim rezultatom – kaže Šaula.

Uprkos velikoj borbi dva tima, meč nije bio naročito lep na oko.

– Pre utakmice, rekli smo da idemo u goste jednoj dobroj ekipi, ali da imamo obavezu da protiv svakog igramo na pobedu. Kroz izmene koje smo pravili, videli ste da smo želeli da pobedimo, a to ćemo želeti i protiv Kolubare, i protiv Čukaričkog itd. – kaže Šaula.

Na pitanje novinara, on je prokomentarisao mogućnost da ostane na klupi Vojvodine kao trajno rešenje.

– Ne zavisi od mene, već od uprave. Ja sam tu, u klubu, radim svoj posao kao i do sada. Kako bude, biće – rekao je Šaula.

Vojvodina će narednu takmičarsku utakmicu odigrati u sredu, 28. oktobra, kada će u okviru 1/16 finala Kupa Srbije gostovati ekipi Kolubare u Lazarevcu. Taj meč počeće u 13 časova.