Zoran Šćepanović

 

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović izjavio je da su igrači koji su pojačali crveno-bele u ovom prelaznom roku bili zajednička želja uprave i sportskog sektora kluba i da će ekipa sa njima biti mnogo bliža svom primarnom zadatku u nastavku sezone, a to je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fudbalski klub Vojvodina danas je predstavio pojačanja za nastavak sezone. U media centru FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, novinarima su se obratili fudbaleri Milan Stepanov, Dejan Meleg, Milan Milinković, Filip Malbašić, Nemanja Miletić i Dušan Jovančić, kao i predsednik kluba Zoran Šćepanović i šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Tom prilikom, predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović istakao je da je zadovoljan onim što je do sada urađeno u prelaznom roku, koji još uvek nije završen za crveno-bele.

– Igrači koje smo doveli bili su želja sportskog sektora i trenera Lalatovića, ali i svih nas u FK Vojvodina, s obzirom na to da našem klubu priliči da uvek ima visoke ambicije i smatramo da ćemo sa fudbalerima koje smo doveli biti mnogo bliži ostvarenju našeg cilja. Prelazni rok za nas još uvek nije završen, jer smo u razgovoru sa trenerom Lalatovićem konstatovali da treba da pokušamo da dovedemo još dvojicu-trojicu igrača koji bi bili adekvatna pojačanja za Vojvodinu. To ne znači da će bilo kome biti zagarantovano mesto u timu, već jednostavno želimo da pojačamo konkurenciju za sve ono što nas očekuje u Super ligi, Kupu Srbije i kasnije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde definitivno vidimo sebe i narednog leta. Neki od ovih igrača su se vratili u svoju kuću, dok su neki došli sa velikim ambicijama i željom da ostave trag u Vojvodini, a potom nastave karijeru u nekom velikom evropskom klubu, što je legitimno i ispravno razmišljanje. Svima im želim dobrodošlicu i mnogo uspeha u dresu koji će s ponosom da nose – izjavio je Šćepanović.

Fudbaleri Vojvodine sutra će otputovati na pripreme u Belek, gde će boraviti do devetog februara i za to vreme odigrati šest prijateljskih utakmica.