Danilo Sekulić

 

Fudbaler Vojvodine Danilo Sekulić (25) smatra da je utakmica protiv OFK Beograda prava prilika za njegovu ekipu da pokaže svoj kvalitet i započne jednu pobedničku seriju.

Fudbalere Voše u subotu očekuje meč protiv OFK Beograda u 12. kolu Super lige Srbije. Interesantno, tačno tri meseca nakon što su odigrali svoj prvi takmičarski meč ove sezone (trećeg jula protiv MTK), crveno-beli sutra će odigrati svoju 20. zvaničnu utakmicu. U prethodnim sezonama, većina timova toliko nije odigrala ni za čitavu polusezonu, dok Voši do kraja kalendarske godine predstoje još mnoga iskušenja i izazovi.

– Očekujem da izađemo iz krize u koju smo zapali na poslednje tri utakmice. Međutim, kao što ni ta kriza nije došla odjednom, tako nije bilo realno očekivati ni da izađemo iz nje tako brzo i lako. Trebalo je dosta vremena i treninga da se podigne forma i mislim da smo sada konačno uspeli u tome. Sada je pravo vreme da pokažemo zašto smo Vojvodina i zašto zaslužujemo visok plasman – rekao je Sekulić.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda u subotu počeće u 15 časova. Cene ulaznica su standardne: 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok moći će da se kupe na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka susreta.