Nakon što su, po završetku jesenjeg dela sezone,  Vojvodinu napustili Moreira, Bojović i Mojsov na red polako dolazi osvežavanje igračkog kadra „crveno-belih“.
Uprava kluba je, shodno proklamovanoj politici pružanja šanse talentovanim igračima iz sopstvenog pogona, odlučila da potpiše profesionalni ugovor sa članom omladinske ekipe i aktuelnim U-18 reprezentativcem Srbije, Sergejom Milinković-Savićem.
Sergej je rođen 1995 godine. Prve fudbalske korake napravio je upravo u Vojvodini kod trenera Spasoja Jelačića. Pažnju stručnjaka  skrenuo je protekle sezone nastupima u kadetskoj selekciji Vojvodine koju je vodio trener Vlado Gaćinović, a trenutno je jedan od nosilaca igre omladinskog tima „crveno-belih“. Ofanzivni vezista sa neverovatnim balansom visine (192 cm), prefinjene tehnike i osećaja za igru je još jedan dokaz stare poslovice „da iver ne pada daleko od klade“. Snažan,  precizan šut  i fudbalski gen nasledio je od oca Nikole, nekadašnjeg ubojitog strelca Bečeja i nekoliko nemačkih klubova, dok je za eleganciju pokreta i korak gazele zaslužna majka Milana Savić, svojevremeno jedna od najboljih košarkašica Jugoslavije.
Sergej Milinković-Savić potpisao je ugovor na 3 godine.