Fudbaleri Vojvodine

 

Nakon jučerašnje pobede nad Oleksandrijom, većina fudbalera Vojvodine danas pre podne je imala trening u teretani.

Fudbaleri Vojvodine juče su odigrali prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Beleku, u kojoj su, u uzbudljivoj završnici, savladali ekipu Oleksandrije, trenutno šestoplasirani tim ukrajinske Premijer lige. To se pokazalo kao vrlo korisna i jaka provera za Vošu, s obzirom na to da su igrači Oleksandrije igrali vrlo oštro, na momente čak i pregrubo, pa se neupućenima nije dalo zaključiti da je reč o susretu prijateljskog karaktera.

Danas, na teren fudbalskog centra „Susesi Luxury Resort“ istrčali su samo fudbaleri koji nisu nastupili protiv Oleksandrije: Marko Kordić, Džon Meri, Uroš Stamenić, Lazar Zličić, Marko Đurišić i Saša Ćurko. Sa Kordićem je radio trener golmana Boris Nađ, dok su se ostalim prvotimcima posvetili šef stručnog štaba Nenad Lalatović i njegovi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić.

S druge strane, ostatak tima današnje prepodne proveo je u teretani, gde je radio pod nadzorom kondicionog trenera Aleksandra Jankovića. Igrači su bili podeljeni u dve grupe, ali su odradili identičan trening, a kvalitetan rad trenera Jankovića po pitanju fizičke spreme video se i na jučerašnjoj utakmici protiv Oleksandrije, kada su fudbaleri Vojvodine dobro parirali vrlo snažnoj i brzoj ekipi iz Ukrajine.

Već u popodnevnim satima, svi igrači Vojvodine će ponovo zajedno istrčati na teren, a trening će biti posvećen uigravanju linija tima i otklanjanju grešaka ispoljenih na meču protiv Oleksandrije.