Фудбалери Војводине Никола Симић (23) и Младен Деветак (21) продужили су уговоре са клубом до јуна 2023. године.

Голман Никола Симић је у Војводину дошао пре две године из београдског Синђелића и током претходне две сезоне је био замена Емилу Роцкову, да би ове сезоне постао први чувар мреже „старе даме“ и одличним одбранама показао зашто шеф стручног штаба Ненад Лалатовић верује да ће у скоријој будућности заслужити позив у репрезентацију Србије.

Са друге стране, Младен Деветак је у први тим Војводине уврштен из омладинске школе „Илија Пантелић“, а добре игре на позицији левог бека омогућиле су му да постане млади репрезентативац наше земље, те се, заједно са својим клупским саиграчем Мирком Топићем, тренутно налази у Летонији, где „орлиће“ данас против домаћина очекује меч квалификација за Европско првенство.

Такође, фудбалски клуб Војводина је потписао професионални уговор са крилним нападачем Немањом Ивановићем, рођеним 2002. године, који је у омладинску школу „Илија Пантелић“ стигао пре годину и по дана из Лознице, као и са Миланом Мајсторовићем, рођеним 2005. године, који игра на позицији штопера и задњег везног и који је поникао у омладинској школи „старе даме“. Обојица су потписали уговоре до јуна 2023. године, с тим да ће у наставку сезоне и даље наступати за млађе категорије Војводине.