Fudbaleri Vojvodine Nikola Simić (23) i Mladen Devetak (21) produžili su ugovore sa klubom do juna 2023. godine.

Golman Nikola Simić je u Vojvodinu došao pre dve godine iz beogradskog Sinđelića i tokom prethodne dve sezone je bio zamena Emilu Rockovu, da bi ove sezone postao prvi čuvar mreže „stare dame“ i odličnim odbranama pokazao zašto šef stručnog štaba Nenad Lalatović veruje da će u skorijoj budućnosti zaslužiti poziv u reprezentaciju Srbije.

Sa druge strane, Mladen Devetak je u prvi tim Vojvodine uvršten iz omladinske škole „Ilija Pantelić“, a dobre igre na poziciji levog beka omogućile su mu da postane mladi reprezentativac naše zemlje, te se, zajedno sa svojim klupskim saigračem Mirkom Topićem, trenutno nalazi u Letoniji, gde „orliće“ danas protiv domaćina očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Takođe, fudbalski klub Vojvodina je potpisao profesionalni ugovor sa krilnim napadačem Nemanjom Ivanovićem, rođenim 2002. godine, koji je u omladinsku školu „Ilija Pantelić“ stigao pre godinu i po dana iz Loznice, kao i sa Milanom Majstorovićem, rođenim 2005. godine, koji igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog i koji je ponikao u omladinskoj školi „stare dame“. Obojica su potpisali ugovore do juna 2023. godine, s tim da će u nastavku sezone i dalje nastupati za mlađe kategorije Vojvodine.