Fudbaleri Vojvodine odradili su danas prvi ozbiljniji trening od dolaska u Austriju.
Na stadionu Krauterdorf koji pripada lokalnom klubu USV Sochau, a nalazi se nepunih 500 metara od hotela Maiers trenirali su svi igrači osim Gorana Smiljanića koji se žali na povredu kolena još od susreta sa Fakelom.
-„Uslovi za rad i vreme su savršeni. Teren je fantastičan, sa svih strana okružen je zelenilom i „debelim šumskim ladom“ pa je prava milina raditi. Osim lakše povrede Smiljanića (kad već neće izveštač da spomene) i mene je ubola pčela, što je vrlo bitno za sportsku javnost u Srbiji…“ našalio se trener Spasoje Jelačić na svoj račun.
-„Domaćini su izuzetno ljubazni i svakog trenutka spremni su da nam priskoče u pomoć. Dok smo juče po dolasku  šetali ovim malim mestom, ljudi su nam se, prolazeći ulicom uredno javljali kao prvim komšijama. Prilazili su nam i raspitivali se odakle smo i koja je ekipa u pitanju, uvek uz osmehe i krajnje učtivo.“

RASPORED IGRAČA PO SOBAMA

Prvotimci Vojvodine borave u hotelu „Maiers“ lociranom u blizini centra Sohaua (ovde je inače, zbog veličine mesta, sve u  blizini centra), a igrači i stručni štab raspoređeni su (izuzimajući šefa struke Zagorčića i Dr Vukosava), u dvokrevetnim sobama. Cimeri su : Zoltan Sabo i Spasoje Jelačić, Milan Šolaja i Saša Todić, Goran Marijan i Nemanja Mijić, Ognjen Krsmanović i Nemanja Jotanović, Petar Škuletić i Nemanja Supić, Miroslav Stevanović i Nemanja Bilbija, Miroslav Vulićević i Vladan Pavlović, Srđan Žakula i Marko Kordić, Milan Spremo i Nebojša Kosović, Bojan Nastić i Edin Rustemović, Oumaru Abubakar i Almami Moreira, Branislav Trajković i Igor Đurić, Dejan karan i Milovan Milović, Đorđe Šušnjar i Mirko Ivanić, Milan Bojović i Miloš Deletić, Vuk Mitošević i Goran Smiljanić.