Grbovi FK Spartak i FK Vojvodina   U 22. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Spartaka u Subotici.

Tekstualni prenos meča od 14 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima: Spartak: Jović – Mudrinski, Jovović, Ivanović, Bašanović – Glavčić, Pantić, Savković, Stojković – Ćalasan, Radovanović.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Planić, Puškarić, Antić – Kovačević, Vukasović – Paločević, Meleg, Malbašić – S. Babić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 700 gledalaca, među kojima su i oko 150 navijača Vojvodine.

5. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:1! Puškarić je sjajno prošao pored čak trojice igrača Spartaka i odigrao pas do Paločevića, njegov udarac je izblokiran, ali je do lopte došao Meleg i poslao loptu uz desnu stativu Jovićevog gola.

18. minut: Posle slobodnog udarca za Spartak, lopta je izbijena ispred šesnaesterca Vojvodine, a tamo je do nje došao Savković i uputio udarac, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla preko gola Voše.

20. minut: Malbašić se lepo oslobodio svog čuvara na oko 30 metara od gola, krenuo ka kaznenom prostoru i uputio udarac, ali je i on slabo zahvatio loptu, koju je bez problema uhvatio golman Jović.

28. minut: Dobar pokušaj Malbašića sa dvadesetak metara, lopta je zakačila jednog od igrača Spartaka i došla do Paločevića, koji je šutirao sa 13-14 metara, ali pravo u Bojana Jovića.

29. minut: Mudrinski je ušao u šesnaesterac Vojvodine i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je pogodio spoljni deo mreže.

39. minut: Izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: zbog povrede, teren je napustio Nikola Kovačević, a u igru je ušao Nikola Trujić.

43. minut: Slobodan udarac za Spartak sa oko 23-24 metra izveo je Glavčić i prebacio živi zid, ali je Rockov napravio dobru paradu i uhvatio loptu.

45. minut: Pantić je šutirao sa oko 16 metara iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla preko prečke.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

48. minut: Savković je šutirao sa oko 20 metara, ali je Rockov bez problema uhvatio loptu.

50. minut: Sjajnu akciju izveli su Malbašić i Trujić, ovaj drugi je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta zakačila nekog od fudbalera Spartaka i otišla u korner.

54. minut: GOL! Voša vodi 0:2! Sjajna akcija crveno-belih završila se proigravanjem Paločevića za Babića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao gola Spartaka.

58. minut: Babić je šutirao sa dvadesetak metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

59. minut: GOL! Voša vodi 1:3! Malbašić je sjajno reagovao na oko 14 metara od gola Spartaka i preciznim udarcem povisio prednost „stare dame“! Odmah nakon toga, izvršena je izmena u timu Spartaka: izašao je Vladimir Jovović, a ušao Vladimir Torbica.

77. minut: Izvršena je izmena u Vojvodini: izašao je Dejan Meleg, a ušao Mario Maslać.

81. minut: Izvršena je još jedna izmena u Vojvodini: izašao je Filip Malbašić, a ušao Milan Spremo.

86. minut: GOL! Voša vodi 1:4! Posle nabačene lopte u šesnaesterac Spartaka, loše je reagovao golman domaćih, što je iskoristio Mario Maslać i postigao svoj pvrenac u dresu Vojvodine!

Utakmica je završena.