Plakat za meč Srbija - Izrael

 

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras će odigrati prijateljski meč protiv selekcije Izraela na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Posle pobede u nedavnom prijateljskom meču protiv Kipra u Užicu, na debiju novog selektora Slavoljuba Muslina, pred fudbalerima Srbije večeras je novi test. Na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, od 20:15 časova (RTS 1), „orlovi“ će se sastati sa selekcijom Izraela i pokušati da novom pobedom još više poprave atmosferu, ali i plasman na FIFA rang listi uoči početka kvalifikacija za naredno Svetsko prvenstvo.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 600 (zapad), 400 (istok) i 200 dinara (sever i jug), a blagajne stadiona biće otvorene od 10 časova. Osim na stadionu, ulaznice se mogu kupiti i u svim prodajnim mestima kompanije „Gigstix“, koje možete pogledati na sledećem linku: http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače, kao i sve ljubitelje fudbala da večeras ispune tribine „Karađorđa“ i pruže podršku nacionalnom timu Srbije na meču protiv Izraela.