Фудбалери Војводине освојили су Куп Србије, пошто су у финалу овог такмичења победили екипу Партизана након бољег извођења пенала.

Пред око 8.500 гледалаца на „Чаиру“, резултат је пре извођења пенала био 2:2, а стрелци за Вошу били су Вукадиновић у 32. и Бојић у 55, док су голове за Београђане постигли Стевановић у 80. и С. Павловић у 90 + 6. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Андрић, Бралић, Саничанин, Ђорђевић – Дринчић, А. Стојковић – Вукадиновић (од 66. Гемовић), Човић (од 81. Зукић), Бојић (од 81. Стојсављевић) – Мркаић (од 55. Деветак).

Партизан: В. Стојковић – Милетић, Остојић (од 46. Витас), С. Павловић, Урошевић – Здјелар, Шћекић (од 46. Сума, од 76. Л. Павловић) – Марковић (од 32. Стевановић), Натхо, Асано (од 72. Матић) – Садик.

Од почетка утакмице, игра се одвијала углавном на средини терена, да би у 32. минуту Војводина искористила своју прву прилику да дође у вођство. У шеснаестерцу Партизана, Мркаић је одузео лопту Страхињи Павловићу и додао је до Бојића, који ју је упутио пред гол Београђана, а тамо ју је Вукадиновић са два метра проследио у мрежу.

Партизан је узвратио у првом минуту другог полувремена, када је Садик добро шутирао, али је Роцков одлично одбранио. На нову шансу се чекало до 49. минута, када је поново Војводина могла до гола. У контранападу, Човић је одлично прошао и послао лопту у шеснаестерац ка Мркаићу, који се дриблингом најпре одлично ослободио најпре Шћекића, а потом и Страхиње Павловића, али је потом слабо захватио лопту, која је отишла ван оквира гола.

Већ у 51. минуту, поново је Партизан био у прилици и то опет преко Садика, који је избио сам испред Роцкова и шутирао, али му је голман Војводине утрчао у шут и одбранио. Међутим, само четири минута касније, већ је било 2:0 за „стару даму“.

Стојковић је послао пас у празан простор ка Бојићу, који је најпре дошао до лопте, а потом и прошао поред Страхиње Павловића, ушао у шеснаестерац, изборио се за прилику за шут и онда прецизним ударцем са око пет-шест метара повисио вођство црвено-белих.

У 68. минуту, Партизан је могао да смањи резултат, након што је са око 20 метара одлично шутирао Витас, али је лопта погодила стативу. Након шест минута, ударац са око 18 метара је упутио Садик, али је лопта отишла преко пречке.

Међутим, у 80. минуту, Београђани су ипак успели да смање резултат. У шеснаестерцу Војводине, Садик је проиграо Стевановића, који је са око пет метара искоса успео да савлада голмана Роцкова.

У 83. минуту, Натхо је шутирао са око 25 метара, лопта је ишла под пречку, али је Роцков одбранио. До краја меча, Партизан је чешће нападао, док је Војводина углавном из контранапада покушавала да увећа своју предност, да би у шестом минуту надокнаде времена Београђани стигли до изједначења. После корнера који је извео Натхо, ударац „маказицама“ је упутио Страхиња Павловић и послао лопту у рашље голмана Роцкова, те тако меч одвео у продужетке.

У додатних 30 минута, ниједна екипа није успела да створи неку озбиљнију прилику за гол, па се приступило извођењу пенала. По серијама, једанаестерци су се изводили овако:

прва серија: Натхо постиже гол за Партизан, Аранђел Стојковић постиже гол за Војводину;
друга серија: Витас шутира преко гола, Гемовић постиже гол за Војводину;
трећа серија: Стевановић постиже гол за Партизан, Деветак постиже гол за Војводину;
четврта серија: Здјелар погађа пречку, Ђорђевић постиже гол за Војводину!