vest

 

 

RADNI DAN FUDBALERA VOJVODINE NA ZLATIBORU

Ustajanje : 07:30

Doručak :   08:00

Trening :    09:30

Ručak :      12:30

Odmor :     13:00-17:00

Sastanak :  17:00

Trening :     17:30

Večera :      20:00

Povečerje:   22:00

Sjajna atmosfera karakteriše prve dane boravka fudbalera novosadskog superligaša na Zlatiboru. Od samog starta igrači „crveno-belih“ shvatili su da sa trenerom Nikolićem nema šale i svojski su prionuli na rad. Olakšavajuća okolnost im je da se na treninzima većina vežbi izvodi sa osnovnim rekvizitom fudbalera-loptom. Nema takozvanog „suvog“ trčanja (bar za sada) na čiji se pomen svi fudbaleri na svetu užasavaju.
Kako smo se nadali i pretpostavljali, povreda Vuka Mitoševića nije teže prirode i on se priključio svojim saigračima već na jučerašnjem popodnevnom treningu. Istina, radio je odvojeno baš kao i rekonvalescent Naemeka Ađuru ali sva je prilika da će obojica za dan-dva biti potpuno fit.

Ekipa će od danas popodne preći na drugu lokaciju za trening jer je teren ispod hotela „Palisad“ iako na oko idealan, prilično tvrd što predstavlja rizik od povreda. U nedelju posle doručka, ekspedicija Vojvodine seli se u hotel „Dunav Osiguranje“ u kojem će ostati do kraja prvog dela priprema 29. Juna.
Da potsetimo da će tokom boravka na Zlatiboru Novosađani odigrati dve kontrolne utakmice, 26. i 29. Juna. Rivali su : selekcija zlatiborskog okruga i NK „Zvijezda“ Gradačac (BiH).