Štićenici Doma iz Veternika

 

Štićenici Doma iz Veternika, koji brine o osobama zaostalim u razvoju, danas su posetili i obišli stadion „Karađorđe“, gde su im bili podeljeni novogodišnji paketići.

U okviru novogodišnje kampanje fudbalskog kluba Vojvodina „Odigraj srcem“, koja ima za cilj da promoviše i podstakne humanitarni rad, danas je održana još jedna lepa akcija.

U organizaciji društva za razvoj i primenu psihologije i medija Odigos iz Novog Sada i fudbalskog kluba Vojvodina, a uz pomoć Grada Novog Sada, štićenici Doma iz Veternika, koji brine o osobama zaostalim u razvoju, danas su posetili i obišli stadion „Karađorđe“.

Oni su najpre obišli pres salu Vošinog stadiona, a zatim imali priliku da uđu u svečanu ložu, vide tribine i siđu na teren, gde je, nakon što se pojavila i lopta, nastao najlepši i najradosniji trenutak u ionako predivnom druženju.

Obilazak se završio posetom tamo gde Vošini fudbaleri prave poslednji dogovor pred utakmicu – u svlačionici, kada su svim štićenicima Doma podeljeni novogodišnji paketići.

Prodaja klupskih kalendara za 2016. godinu počeće u ponedeljak u prostorijama kompanije „Gigstix“ u Pariskom magazinu i prostorijama medijskog pokrovitelja akcije Radija 021 u Radio kafeu, a sav prihod od njihove prodaje takođe će biti iskorišćen za humanitarne svrhe.

Lepi trenuci poput današnjih još više su nas motivisali da nastavimo sa sličnim akcijama.