После јучерашње победе над екипом Триглава резултатом 2:3 (0:0), шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић данас је поново дао лакше пре подне својим играчима. Уместо тренинга, црвено-бели ће поново имати једночасовни релаксациони боравак у базену, а на терен ће истрчати тек у 18:30 часова, за када је заказан поподневни тренинг у Термама Чатеж.

У време док су црвено-бели јуче играли против Триглава, у хотел „Терме“ стигао је њихов саиграч Езе Винсент, који је коначно решио проблем са словеначком визом и тако се прикључио припремама свог тима. Заједно са лакше повређенима Марком Ђуришићем и Мирком Топићем, као и Николом Васиљевићем, он је данас одрадио лакши преподневни тренинг, како би се што брже укључио у тренажни процес који је успоставио Ненад Лалатовић. У табору Војводине сада недостаје још само Миодраг Гемовић и очекује се да ће се и он ускоро придружити црвено-белима у Словенији.

Оно што такође може да радује навијаче Војводине јесте то што изгледа да повреда чланка Николе Васиљевића ипак није толико страшна како се у први мах учинило, иако он сигурно још неко време неће моћи да ради заједно са екипом.