Mario Maslać

 

Dosadašnji fudbaler čačanskog Borca Mario Maslać priključio se pripremama Vojvodine i u narednim danima potpisaće jednogodišnji ugovor sa „starom damom“.

Fudbaleri Vojvodine danas su dobili još jedno pojačanje. Posle Miodraga Todorovića, crveno-belima se u Budvi pridružio i Mario Maslać (26), koji je u prethodnih godinu dana nastupao za ekipu Borca iz Čačka.

Mario Maslać je rođen devetog septembra 1990. godine u Novom Sadu, igra na poziciji štopera, a karijeru je počeo u Veterniku, odakle je 2010. godine prešao u redove Borca. Za tim iz Čačka nastupao je 5,5 godina, da bi se potom preselio u redove Osijeka, odakle se nakon šest meseci ponovo vratio u Borac.

On je danas stigao u hotel „Bracera“ neposredno pre popodnevnog treninga svojih novih saigrača. Šef stručnog štaba Dragan Ivanović odlučio je da ga poštedi napora usled umora od puta, pa je Maslać sa strane posmatrao trening svoje nove ekipe, u kojoj od ranije poznaje većinu igrača. U rad sa crveno-belima treba da se uključi već na sutrašnjem prepodnevnom treningu.

U narednim danima, očekuje se da se završe sve formalnosti oko transfera i da će Maslać potpisati ugovor sa Vojvodinom u trajanju do januara 2018. godine.