obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Fudbaleri Vojvodine propustili su pre dve nedelje prvu šansu da se domognu prve pozicije na tabeli. Tada je njihove nade raspršila užička Sloboda, a igrom slučaja već sutra im se otvara nova prilika da zasednu na sam vrh superligaškog karavana. Sigurni smo da se sa planovima „crveno-belih“ neće složiti gosti iz Kragujevca pa eto prilike da vidimo jednu uzbudljivu i neizvesnu utakmicu.
U najavi susreta Vojvodine i Radničkog 1923, Šef struke Novosađana Marko Nikolić  kaže :

-U goste nam dolazi veoma neugodna, izuzetno iskusna ekipa Radničkog iz Kragujevca, kao što su u ostalom i sve ekipe u našoj ligi. Dosadašnji tok takmičenja pokazao je veliku ujednačenost timova po kvalitetu. Apsolutno ne postoji ni jedan tim koji sa sigurnošću može da računa na lagane bodove protiv bilo koga bez obzira da li igra na domaćem ili gostujućem terenu.
Radnički 1923 je sastavljen od prekaljenih, iskusnih igrača koji u svojim nogama imaju na stotine ovakvih utakmica. Imena Spalevića, Beljića, Tintora, Krivokapića …potvrđuju moje reči. Podigli su nivo forme, popravili ambijent u klubu što je jasno vidljivo iz njihovih rezultata u poslednje vreme. Na klupi imaju „starog trenerskog vuka“, vrhunskog motivatora, Radmila Ivančevića.
Sa druge strane mora da izrazim zadovoljstvo dosadašnjim nastupima i rezultatima moje ekipe kako u Evropi koja je već istorija, tako i u prvenstu i kupu. Dobro smo se nosili sa izazovima i prošli smo kroz njih, međutim sada su pred nama još 6 novih izazova, a prvi je već sutra u utakmici sa Kragujevčanima.
Stanje u ekipi je sa stanovištva želje, energije igrača dosta dobro, ja sam sa tim segmentom zadovoljan. Potrebno je da sutra ponovo pronađemo rezerve energije u sebi da bismo savladali protivnika. Da iskoristimo njihove mane i neutrališemo sve njihove vrline, a imaju ih dosta. Upornost, koncentracija, disciplina i strpljenje su ključevi našeg uspeha.
Nivo svoje igre moramo zadržati od prvog do poslednjeg minuta i nikako ne smemo podleći nervozi i pritisku, pa i onom sa tribina, ukoliko ne postignemo gol u prvih 15-20 minuta.

Izuzimajući povređenog Simona Vukčevića svi ostali igrači su spremni i biće u konkurenciji za tim.

Snimak pres konferencije možete pogledati ovde :

http://youtu.be/ltzQrx5oNxQ