DSC_0005

 

 

Gostovanje u Borči i utakmica protiv domaćeg BSK-a prva je u mini seriji od 3 izuzetno važna susreta koji čekaju pulene trenera Vignjevića u narednih 7 dana.
Kao uvod u okršaj sa „ranjenim“ Borčanima u FC „Vujadin boškov“ održana je redovna pres konferencija na kojoj su pred novinare uzašli šef struke Novosađana Nebojša Vignjević i sve bolji i zapaženiji prvotimac „crveno-belih“  Enver Alivodić.
-„Utakmica u Borčli za nas je od velike važnosti iz nekoliko razloga. Prvi i najveći je planirana pobeda koja bi nam donela 3 nova boda, a na nju se nadograđuje eventualna povoljna atmosfera pred prvi polufinalni susret sa OFK Beogradom koju bi nam trijumf na „Vizelj parku“ doneo. Ne zavarava nas pozicija na tabeli našeg sutrašnjeg protivnika, a još manje njihov poraz od Partizana u prethodnom kolu. BSK je u mnogome promenio igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu i doveo dosta dobrih igrača koji, jednostavno rečeno, znaju da igraju fudbal. Naš cilj je isti kao i uvek-pobeda, a do nje možemo doći samo disciplinovanom i strpljivom igrom.
Što se tiče kadrovske situacije, Miloš Deletić je van stroja zbog povrede kolena, a Branislav Trajković nije trenirao dva dana zbog bolova u mišiću zadnje lože pa ni jedan od njih dvojice neće biti u konkurenciji za sastav. Ostali igrači su zdravi, nema kažnjenih i suspendovanih što znači da ću imati širok izbor fudbalera za sastav“.

Enver Alivodić potseća na činjenicu da je u ekipi BSK-a proveo dve godine koje su mu ostale u lepoj uspomeni, međutim kao profesionalac koji nosi crveno-beli dres nema ni trunke dileme o tome šta i koliko će pružiti na terenu.

Utakmica BSK-Vojvodina igraće se na stadionu „Vizelj park“ u Borči sa početkom od 14:00 časova.

 

U NEDELJU NA „FRONT“

Fudbaleri Vojvodine u nedelju će kao i obično imati takozvani trening oporavka. Vest sama po sebi i nije za naslovne strane niti privlači posebnu pažnju. Međutim, kondicioni trener „crveno-belih“ Srđan Zirojević osmislio je originalan način za opuštanje svojih pulena. Naime, prvotimci Vojvodine obući će zaštitna odela, maske, zadužiti „naoružanje“ i krenuti na „front“ na terenima paintbol kluba „Zona adrenalina“ koji se nalaze u Veterniku nedaleko od FC „Vujadin Boškov“. „Ratne operacije“ počinju u nedelju u 11:00 časova, a o ishodu borbi obavestiće vas vaši ratni reporteri (ukoliko prežive)

 

http://youtu.be/tBEq2US5QXE

http://youtu.be/igKHwpAdSew