DSC_0002

 

 

Poslednje kolo aktuelnog prvenstva u JSL donosi derbi dve najuspešnije ekipe srpskog fudbala. Crvena zvezda je šampion, a Vojvodina osvajač kupa i taj susret možemo nazvati nekom vrstom superkupa koji će nezvanično odlučiti koja je od dve „crveno-bele“ ekipe najbolja u Srbiji.
Fudbaleri Vojvodine po rečima trenera Zorana Vasiljevića žele da se od svojih navijača oproste pobedom i bez obzira što će u duel sa Beograđanima ući oslabljeni neigranjem reprezentativaca : Radoje, Vanje i Sergeja Milinkovića, Babića, Pankova, Gaćinovića kao i povređenih Đurića i Sprema, daće sve od sebe da zabeleže još jedan trijumf.

-Igramo sa šampionom naše zemlje i pre svega bi im uputio najiskrenije čestitke na zasluženo osvojenoj tituli. Mi u ovu utakmicu ulazimo kao i u svaku, sa željom da pobedimo i publici prikažemo što lepši fudbal. Zacrtane planove smo ostvarili, osvojili smo kup, visoko smo plasirani i što je možda najbitinije, promovisali smo grupu izuzetno mladih i talentovanih igrača. Očekujem pravi praznik fudbala i ovom prilikom pozivam sve ljubitelje fudbala da nam se sutra pridruže na stadionu „Karađorđe“.
Mogu reći da sam izuzetno počastvovan i neizmerno srećan što sam dobio retku privilegiju da vodim ekipu u ovako velikoj utakmici. Mnogo aktuelnih prvotimaca kao što su Nastić, Ivanić, Poletanović …vodio sam još od petlića. Sada su to odlični igrači i sjajni ljudi. Igrom slučaja ponovo se srećemo u prvom timu i ovo je  kruna moje karijere.-ističe Vasiljević.

PEKARIĆ : DOĐITE DA POMOGNEMO UNESREĆENIMA

Susret Vojvodine i Crvene zvezde prilika je da pored dobrog i atraktivnog fudbala koji će, siguran sam,  prikazati obe ekipe je kupovinom ulaznica pomognemo ljudima koji su sve izgubili u katastrofalnim poplavama. Igrom sudbine i ja potičem iz Obrenovca, grada koji je najviše postradao pa ovim putem apelujem na navijače da svojim prisustvom daju mali ali važan doprinos stanovništvu pogođenom katastrofom.-poručio je Nino Pekarić.