liga evrope

 

Kao što je poznato, Uprava FK Vojvodina, na čelu s predsednikom Zoranom Šćepanovićem, odlučila je da ulaz i za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za LE Vojvodina – Spartaks Jurmala, bude – besplatan. Gledaoci će, dakle, na tribine stadiona „Karađorđe“ imati otvorene sve ulaze, a jedini uslov da na njih zaista dođu je da na vreme obezbede ulaznice. Njihova raspodela počeće sutra (u sredu), od 12 časova i na centralnoj blagajni stadiona (ispod zapadne tribine) deliće se do 18 časova.

U četvrtak, na dan odigravanja susreta, karte će zainteresovani moći da preuzmu od 10 sati, pa sve do početka duela, takođe na centralnoj blagajni. Od 18 časova do početka utakmice, ulaznice će se deliti i na blagajnama na istočnoj tribini.

Napominjemo da će svaki gledalac s ličnim, važećim dokumentom, moći da preuzme najviše tri karte. Uz to, deca koja budu želela da prate utakmicu, takođe će morati da imaju ulaznicu.

Vlasnici pretplatnih ulaznica za prošlu sezonu, moći će s njima da uđu na tribine, a za njih je obezbeđen ULAZ BROJ ČETIRI, na zapadnoj tribini. Pozivaju se vlasnici pretplatnih karata, zbog bezbednosti i ličnog komfora, da ranije dođu na stadion i zauzmu svoja mesta.

Na tribine neće biti dozvoljen unos sitnih predmeta (plastične i staklene flašice, upaljači, hemijske olovke…), a iz FK Vojvodina, s obzirom da se očekuje velika poseta, apeluju na sve posetioce da dođu na stadion na vreme, kako bi se izbegle gužve i kako bi svi gledaoci blagovremeno zauzeli mesta na tribinama.