Šop FK Vojvodina

 

Svi navijači Vojvodine sutra će imati priliku da kupe navijačke artikle pravljene specijalno pred meč između Voše i holandskog AZ Alkmara.

Do utakmice između Vojvodine i AZ Alkmara ostalo je još jako malo. Pripreme za meč su već uveliko u toku, a jedna vest će posebno obradovati navijače.

Specijalno za ovu utakmicu, fudbalski klub Vojvodina napravio je određeni kontigent majica i ostalih navijačkih artikala, koji će se na dan utakmice prodavati kako na samom stadionu, tako i na punktovima u njegovoj okolini. Pripremljeni su tipski artikli specijalno za meč između Vojvodine i AZ Alkmara, ali i proizvodi isključivo sa brendom FK Vojvodina.

Jedno od prodajnih mesta biće i na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“, pored ulaza broj dva, na mestu gde će u narednih mesec dana i zvanično biti otvoren klupski šop. Prodaja navijačkih artikala na ovom mestu počeće sutra u 17 časova, pa pozivamo sve navijače da pre utakmice dođu i sebi obezbede artikal ili suvenir kao uspomenu na jednu od najvažnijih utakmica Vojvodine u novijoj istoriji kluba.