За фудбалере Војводине, сутрашњи дан биће последњи на припремама у Белеку, с обзиром на то да у четвртак рано ујутру напуштају хотел „Титаник Делукс Голф Белек“ и враћају се у Нови Сад. Последњег дана припрема, Воша ће одиграти две пријатељске утакмице, при чему ће, као и претходни пут, на сваком мечу наступити различита постава.

Од 10 часова по српском времену, у ФЦ „Титаник Делукс Белек“, ривал црвено-белима биће румунски трећелигаш Пуциоаса, док ће, са почетком у 15 сати по времену у Србији, на терену спортског центра „Корнелија“, „стара дама“ играти против актуелног шампиона Белорусије и учесника 1/16 финала Лиге Европе БАТЕ Борисова.

С друге стране, за данашњи дан планирана су два тренинга за фудбалере Војводине, при чему су један већ одрадили и то у присуству потпредседника Управног одбора Ненада Рончевића и члана Скупштине клуба Милана Ђукића, који су синоћ стигли у хотел „Титаник Делукс Голф Белек“, како би уживо испратили два сутрашња меча и пружили подршку екипи пред наставак такмичења у првенству и Купу Србије.

Због лакше повреде зглоба, данашњи тренинг Војводине пропустио је везиста Огњен Ђуричин, те он готово сигурно сутра неће наступити ни на једној од две заказане утакмице, али се очекује да врло брзо по повратку у Нови Сад поново уђе у пун тренажни процес. На другој страни, шефа стручног штаба Радована Кривокапића сигурно може да радује опоравак нападача Секуа Конеа, који је данас радио заједно са осталим саиграчима и све озбиљније конкурише за место у саставу.