obrazac-za-slike---vesti

 

 

Devet dana proteklo je od kada su se fudbaleri Vojvodine okupili u FC „Vujadin Boškov“ i započeli pripreme za prolećni deo sezone. Za to vreme „crveno-beli“ su imali osam radnih i jedan slobodan dan. U navedenom periodu, plan stručnog štaba je u potpunosti ispunjen, a sutra, konačno,  na red dolazi i prva provera protiv srpskoligaša ČSK-a iz Čelareva.

Utakmica Vojvodina-ČSK,  igraće se na terenu broj 2, FC „Vujadin Boškov“ sa početkom u 13:00 časova.

-Susret  protiv ČSK-a prevashodno će nam poslužiti da istestiramo mogućnosti igrača koji su na probi, kao i naših omladinaca koji se po prvi put nalaze u situaciji, da osete svu kompleksnost seniorskog fudbala. Videćemo koliko mogu da odgovore tim zahtevima i shodno tome da li na njih možemo ozbiljnije računati u ovom trenutku. Jedna grupa igrača koja je na svojim plećima iznela najveći deo jesenjeg prvenstva neće izlaziti na teren, mislim tu na Miću Ivanića, Mijata Gaćinovića, Ninu Pekarića …kako bi mlađi fudbaleri imali veću minutažu i time šansu da pokažu šta mogu i znaju.

Prema pouzdanim informacijama, napadač Džon Meri, stiže u Novi Sad večeras. Da li će on igrati protiv ČSK-a ?

-Nemamo mnogo vremena za gubljenje jer krajem naredne sedmice putujemo u Belek, tako da će on sutra sigurno odigrati makar jedno poluvreme. Najkasnije do četvrtka moram imati jasnu sliku o svim igračima i izdefinisati sastav ekipe koja će putovati na drugi deo priprema.

Na kraju prepodnevnog rada, saopštili ste svojim pulenima da je ovo bio poslednji trening na kome je bio kapiten Marko Poletanović ?

-Tako je …prema informacijama sa kojima raspolažem, Marko sutra putuje u Belgiju gde će obaviti lekarske preglede i najverovatnije potpisati ugovor sa Gentom. Saigrači su mu poželeli mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri, a ja se njihovim čestitkama, od srca, pridružujem.

PEKARIĆ DUPLI TATA

Jedan od najiskusnijih i najpouzdanijih  prvotimaca Vojvodine, Nino Pekarić, pamtiće Badnji dan 2015. godine celog života. Na ovaj najsvečaniji hrišćanski praznik, supruga mu je podarila blizance, Ninu i Veljka.
Neka su živi i zdravi ….

SEKULIĆ SE OPORAVLJA

Danilo Sekulić, trenira odvojeno od ostatka ekipe, a razlog za to je nedavna operacija prepona, koju je vezni igrač Novosađana imao. Kako nam je Sekulić i potvrdio, njegov  oporavak teče odlično i on će, već za nekoliko dana biti potpuno spreman za maksimalne napore.