Stadion SV Wurmla

Gledalaca :       400

Sudija :             Brukner (Austrija)

Strelci :            Šušnjar (3 min) i Kosović (77 min iz jedanaesterca)

SV Wurmla :     Kocić, Grubmiler, Jilmaz, Keršner, Halkić, Sivrić, Milutinović, Lalović, Ašanin, Rajtmajer, Novak

Igrali su još :  Lukić, Krumrov, Eder, Grudgruber i Prohaska

Vojvodina :      Žakula (Kordić), Smiljanić, Nastić, Karan, milović, Grin, Moreira (Ivanić), Škuletić (Spremo), Deletić, Šušnjar, Bojović (Kosović)

Novosadski „crveno-beli“ završili su pripreme u Austriji. U poslednjoj, četvrtoj proveri, Vojvodina je savladala austrijskog područnog ligaša SV Wurmla rezultatom 2 : 0.
Bila je ovo utakmica u kojoj je trener Zagorčić šansu pružio igračima koji su u prethodna tri susreta imali manju minutažu. „Rezervisti“ su se pokazali korektno, a među njima najistaknutiji su bili Seržinjo Grin, Bojan Nastić,  Nebojša Kosović kao i strelac prvog gola Đorđre Šušnjar koji je zaslužan i za drugi pogodak jer je nad njim napravljen jednaesterac.
Vojvodina je povela u 3. minutu kada je Grin brzo izveo jedan slobodan udarac uposlivši na levom boku Deletića. Mladi Zemunac je lepo centrirao na peterac, a Đorđe Šušnjar je bio brži i spretniji od Kocića i glavom loptu poslao pod prečku.
Do kraja prvog poluvremena ambiciozni domaćin koji u svojim redovima ima uglavnom igrače sa prostora bivše SFRJ, dva puta je ozbiljno zapretio Novosađanima. Prvi put su igrači Voše izbacili lotu sa gol linije, dok je drugi put Žakula uz pomoć prečke sprečio da lopta uđe u gol.
U drugih 45 minuta, austrijski amateri su se umorili pa su uglavnom sve svoje snage usredsredili na čuvanje svog gola. Novosađani su u tom periodu promašili 6-7 takozvanih „mrtvih“ šansi (Kosović, Deletić, Karan..,Spremo je pogodio prečku …) sve do 77 minuta. Tada je lucidni Kosović proigrao Šušnjara koji se stuštio ka golu, obišao golmana kome ništa drugo nije preostalo nego da ga zaustavi na nedozvoljen način. Jedanaesterac je rutinski izveo17-godišnji Kosović poslavši golmana u jednu, a loptu u drugu stranu.
Gostoljubivi domaćini (veliki broj stanovnika ovog mesta je sa naših prostora) napravili su od ove utakmice pravi hepening tipa „kobasice i pivo“ (sa sve ringišpilom i luna parkom). Bilo je pravo zadovoljstvo na tribinama videti kompletne porodice sa malom decom iz Srbije, Hrvatske i BiH koje su došle da pozdrave ekipu Vojvodine.