DSC_0005

 

 

…“sve više napredujemo“-reči su šefa stručnog štaba Vojvodine Marka Nikolića pred revanš utakmicu prvog kvalifikacionog kola UEFA Lige Evrope.

Trener Vojvodine izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom i formom svojih igrača što po njegovim tvrdnjama garantuje dobru partiju na „Karađorđu“.
Potrebno je, uz sav respekt prema protivniku, ponoviti i još poboljšati igru sa Malte kako bi se „crveno-beli“ sa još jednom pobedom pred svojim simpatizerima plasirali u narednu rundu takmičenja.
-Želimo da ispoštujemo pre svega sebe, potom protivnika i na kraju publiku za koju se nadam da će doći u velikom broju. Pozivam ih ovim putem da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti disciplinovanom, borbenom i kvalitetnom igrom. Posao nismo završili, ostalo je još 90 minuta protiv rivala koji nije ni malo naivan jer u svojim redovima ima 4-5 jako kvalitetnih stranaca i reprezentativaca Malte. Znamo da nam u prvih 20 minuta utakmice  na Malti nije bilo ni malo prijatno i upravo zbog toga mi moramo sutra odigrati susret na visokom profesionalnom nivou.“

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da on i njegovi saigrači imaju obavezu prema navijačima da svaku utakmicu odigraju na granici maksimalnih mogućnosti  bez obzira na ime protivnika i rezultat. Potsetio je uz to da su u bližoj prošlosti znali neprijatno da iznenade svoje pristalice posebno na evropskim utakmicama ali da to ovog puta sigurno neće biti slučaj.

U timu Vojvodine će, po tvrdnjama šefa struke Nikolića, biti nekoliko izmena u odnosu na prvu utakmicu, pre svega zbog crvenog kartona koji je zaradio Igor Đurić. Još par igrača će dobiti šansu ali kostur tima ostaje isti.

http://youtu.be/aQdmyssXRYw