Firma

 

Svi gledaoci koji u subotu budu prisustvovali utakmici između Vojvodine i Borca moći će besplatno da preuzmu ulaznice i za rukometni derbi koji će dan kasnije odigrati Vojvodina i Partizan.

Predstojeći vikend biće veoma interesantan i sadržajan za navijače Vojvodine. Naime, u subotu od 19 časova, na stadionu „Karađorđe“, fudbaleri Voše dočekaće čačanski Borac i pokušati da se novom pobedom još više približe plasmanu na evropsku scenu, a dan kasnije, od 18:15 časova u hali „Slana Bara“, svoj meč protiv Partizana odigraće crveno-beli rukometaši, kojima je takođe potrebna pobeda kako bi ostali u trci za četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

U znak zahvalnosti prema našim vernim navijačima za podršku koju su pružili igračima tokom ove sezone, uprava FK Vojvodina odlučila je da ulaz na utakmicu protiv Borca bude besplatan, a iz istog razloga, za navijače „stare dame“ koji u subotu budu na „Karađorđu“, rukometni klub Vojvodina obezbedio je besplatne ulaznice za derbi protiv Partizana.

Blagajne stadiona „Karađorđe“ biće otvorene u subotu od 16 časova, a svi gledaoci koji budu želeli da prisustvuju meču između Vojvodine i Borca na njima će moći besplatno da preuzmu ulaznice za ovaj meč. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za istok preuzimati na blagajni kod istočne tribine (pored restorana „Ognjište“). Jedna osoba moći će da preuzme najviše tri ulaznice, uz ličnu kartu na uvid, a napominjemo da će za ulazak na stadion ulaznice morati da imaju i deca.

Istovremeno, navijači Vojvodine koji budu prisustvovali ovom meču, imaće priliku da na glavnoj blagajni stadiona, uz besplatnu ulaznicu za zapad, dobiju i besplatnu ulaznicu za rukometnu utakmicu Vojvodina – Partizan.

Fudbalski i rukometni klub Vojvodina pozivaju svoje pristalice da u subotu i nedelju ispune tribine „Karađorđa“ i sportskog centra „Slana Bara“ i tako pomognu našim fudbalerima i rukometašima da ostvare dve važne pobede ovog vikenda.

SVE NAS SPAJA ISTA LJUBAV!