obrazac-za-slike-vesti27

 

 

Drugi međunarodni dečiji fudbalski festival „Carnex Kup“ održaće se u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ 21 , 22. i 23. Juna 2013. uz učešće preko 120 ekipa iz 10 zemalja. Kuriozitet je da će na jednom ovakvom skupu po prvi put učestvovati jedna ekipa iz Sjedinjenih Američkih Država, a pored njih u Novi Sad stižu mali fudbaleri iz Austrije, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, Ukrajine  i Srbije kao zemlje domaćina.
Povodom održavanja turnira u FC „Vujadin Boškov“ održan je tehnički sastanak Organizacionog odbora na kome su definisane sve pojedinosti vezane za ovaj veliki sportski događaj. U odnosu na prošlogodišnji turnir biće uvedeno nekoliko novih sadržaja i detalja vezanih za samu organizaciju takmičenja što će u mnogome podići kvalitet manifestacije.
Najvažnija novina je da će u realnom vremenu svi zainteresovani biti u mogućnosti da prate sastave grupa, satnice odigravanja utakmica, rezultate kao i fotografije i video zapise sa i oko terena. Sve navedeno biće dostupno zahvaljujući timu internet portala  www.goool.co koji će biti prisutan tokom sva tri dana takmičenja. Takođe će pored samih terena biti instalirani video bimovi (umesto dosadašnjih info tabli)  na kojima će posetioci pratiti rezultate utakmica.

Svečano otvaranje „Carnex Kupa“ uz prigodan zabavni program i vatromet biće upriličeno na Trgu Slobode u petak 21. Juna sa početkom u 20 časova.
Veliki broj sponzora je za učesnike obezbedio smeštaj, hranu, piće, turističke obilaske grada, ulaznice za Akva park u Bačkom Petrovcu itd.