Stadion-FK-Vojvodina-Karadjordje-4

 

U okviru 26. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju lidera na tabeli, ekipu beogradskog Partizana. Utakmica se igra u nedelju 03. maja sa početkom od 19 : 00 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Karte za utakmicu će moći da se kupe na 4 blagajne :

– Kod restorana Ognjište (istok)

-Kod teniskih terena  (istok)

-Glavna blagajna (zapad)

-Kod Bubi grila (zapad)

Sve blagajne će biti otvorene od 16 : 00 časova, osim glavne koja će biti otvorena od 10 : 00 časova. Cene karata su 500 (zapad), 400 (istok), 100 (sever.)

– Od 13 : 00 časova ulica Dimitrija Tucovića će biti zatvorena za saobraćaj, dok će neposredno pred utakmicu deo ulice biti zatvoren tzv. prstenom, u koji će moći da uđu samo lica sa kartom za zapadnu tribinu. Molimo navijače da dođu na vreme na stadion kako bi izbegli neprijatne gužve i nervozu. Mere obezbeđenja su na izuzetno visokom nivou, pa će sam ulazak na stadion trajati nešto duže nego inače.

– Severna i zapadna tribina su rezervisane isključivo za navijače FK „Vojvodina“, i na njih neće moći da uđu lica sa obležjima FK „Partizan“, iz bezbedonosnih razloga. Za gostujuće navijače je rezervisana istočna tribina.

– Navijači koji poseduju sezonske karte za istočnu tribinu sa istima će moći da uđu na zapadnu tribinu.

Ujedno, korisitmo ovu priliku da pozovemo navijače da na fer i sportski način podrže svoje timove i da se uzdrže od nasilja.