Delegacija FK Vojvodina u gostima kod gradonačelnika Niša

 

Za delegaciju FK Vojvodina upriličen je svečani doček uoči današnje utakmice 14. kola Super lige protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Uoči današnjeg derbija 14. kola Super lige Srbije, predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislava Gajića i ostale članove delegacije „stare dame“ srdačno su primili gradonačelnik Niša Darko Bulatović, član Gradskog veća za omladinu i sport Branislav Kačar, predsednik FK Radnički prof. Radan Ilić, potpredsednici Bojan Marinković i Dragan Pavlović vlasnik hotela „Predejane“ i domaćin delegacije Dragan Milošević predsednik Kluba privrednika Niša.

U prijateljskom razgovoru, istaknuta je važnost saradnje dva grada i prijateljskih klubova, koji će u 17 časova odmeriti snage na Gradskom stadionu.

Tom prilikom, predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić zahvalio se na srdačnom dočeku i istakao da FK Radnički i njegovo rukovodstvo poslednjih godina čine ogroman napor da podignu nivo fudbala i regularnosti naše lige, što doprinosi buđenju interesovanja za sport u tradicionalnim centrima fudbala kakav je Niš, kao grad sa bogatom fudbalskom istorijom, na zadovoljstvo ljubitelja fudbala u Srbiji i regionu.

Fudbalski klub Vojvodina je ponosan na činjenicu da je deo tog tima i naš sugrađanin, vrsni mladi stručnjak Milan Rastavac.

Vojislav Gajić