Otvaranje novih prostorija

 

Prigodnim koktelom u VIP salonu stadiona „Karađorđe“, večeras su svečano otvorene nove prostorije fudbalskog kluba Vojvodina.

Fudbalski klub Vojvodina od ove nedelje nalazi se na novoj adresi. Klupski menadžment, sekretarijat, administracija, PR služba i knjigovodstvo preseljeni su na zapadnu tribinu stadiona „Karađorđe“, na adresu Dimitrija Tucovića 1, dok će FC „Vujadin Boškov“ ubuduće biti namenjen isključivo sportskom delu kluba. Prostorije u doskorašnjoj upravnoj zgradi u Veterniku u narednom periodu biće pretvorene u smeštajni kapacitet, koji će biti na usluzi svim timovima koji budu želeli da svoje pripreme ili treninge odrade u Vošinom trening centru, pa će u budućnosti i to biti jedan od načina finansiranja kluba.

Večerašnjoj svečanosti prisustvovali su brojni bivši igrači FK Vojvodina, među kojima i legendarni Radomir Krstić, fudbaler koji je sa 613 nastupa u crveno-belom dresu apsolutni rekorder po broju utakmica za „staru damu“, ali prisutni su bili i aktuelni prvotimci, poput Nina Pekarića, Milana Stepanova, Bojana Nastića…

Pored njih, prisutni su bili i predstavnici poslovnih partnera FK Vojvodina, gradskih i pokrajinskih institucija, članovi klupske Skupštine, kao i saradnici pri izradi monografije „Prvih 100“. Monografija je na sve zvanice ostavila jednako impresivan utisak koliko i enterijer novih prostorija, a ovom prilikom, zaslužni prijatelji kluba, poslovni i medijski partneri, kao i svi igrači koji su odigrali preko 100 utakmica u dresu Vojvodine dobili su monografiju na poklon i u znak zahvalnosti za sve što su učinili za FK Vojvodina.

Stari klub ubuduće biće na novoj adresi.

FK Vojvodina – iz veka u vek…