obrazac-za-slike---vesti

 

 

U prepunoj Sali Media centra FC „Vujadin boškov“ sinoć je održan inicijativni sastanak u vezi priprema za proslavu jubileja 100 godina od osnivanja FK „Vojvodina“.

Gradski sekretar za sport i omladinu gospodin  Predrag Svilar ponovio je pred prisutnima da je gradonačelnik Novog Sada, gospodin Miloš Vučević izrazio spremnost da se na dostojan način organizuje ovakav jubilej uprkos ekonomskoj krizi kao i da proslava  jubileja ne sme imati ni trunku političke konotacije. Svilar je pozvao i predstavnike Pokrajinske i Republičke vlasti da se uključe u organizaciju proslave jer, kako sam kaže, FK „Vojvodina“ je mnogo više od fudbala i daleko prevazilazi okvire Novog Sada i Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Na sastanku su donete i prve odluke, a jedna od najvažnijih je da će  podpresednici Organizacionog odbora biti Predrag Svilar ispred grada Novog Sada  i Goran Ješic ispred pokrajinske Vlade.
Struktura članova Organizacionog odbora će biti :Veterani Vojvodine 5 članova
Grad Novi Sad 2 člana, Autonomna Pokrajina Vojvodina  2 lana, Upravni odbor kluba  2 člana, sportski novinari 2 člana, FSS 1 član, FSV 1 član i FSGNS 1 član.