Од како је уведено ванредно стање у Србији, фудбалери Војводине тренирају по посебном режиму рада. По узору на водеће европске клубове, црвено-бели су недавно почели са заједничким онлајн тренинзима, а у рад Вошиних првотимаца сада је уведена још једна новина, пошто се почело и са коришћењем софтвера „Titan Athletes“.

У духу сналажења у тренутној ситуацији, уз помоћ овог софтвера, кондициони тренер црвено-белих Саша Семереди сада је у могућности да уживо или ретроактивно прати активности фудбалера Војводине током њиховог трчања, без обзира на то где у Србији се они налазе.

Примера ради, на овој слици се види село Рабровац, где се тренутно налази фудбалер Војводине Никола Андрић, како реализује план трчања који је задат за тај дан. Користећи ГПС на телефону (који није толико прецизан као скупља опрема, али оквирне податке свакако може да пружи), кондициони тренер Саша Семереди је у прилици да прати где се фудбалери Војводине налазе, куда се крећу, којом брзином, као и много других параметара.

Нема сумње да је, у тренутним околностима, „Titan Athletes“ изузетно захвалан софтвер. С обзиром на то да фудбалери „старе даме“ већ спроводе заједничке онлајн тренинге снаге, те да ће крајем ове недеље заједно кренути и са активностима на собним бицикловима које им је обезбедио клуб, употреба овог софтвера практично представља последњи део који је био неопходан за праћење активности играча, те је тиме суштински заокружена прича о праћењу њиховог оптерећења током принудне паузе.

Иако поузданост добијених података јесте ниска и не представља материјал за неку дубљу анализу, поједини параметри, попут укупно пређене дистанце, просечне брзине итд, свакако се могу искористити за поређење са оним што је задато.