TITEL-VOJVODINA  0 : 4

Stadion FK „Titel“

Gledalaca :       500

Sudija :             Matić (Titel)

Strelci :            Škuletić, Bojović, Spremo i Rakić

Vojvodina :      Čavić (Rockov), Nikolić (Smiljanić), Branković (Pavlović), Trajković, Karan (Petrić), Radoja (Ađuru), Ivanić, Kosović (Rakić), Deletić (Janjušević), Jao (Bojović), Škuletić (Spremo)

Povodom velikog jubileja, 100 godina od osnivanja FK „Titel“, u istoimenoj varošici na granici Bačke i Banata, odigrana je prijateljska utakmica između slavljenika i superligaša iz Novog Sada.
Ovakvi susreti po pravilu nisu merilo kvaliteta ni jednog ni drugog tima, već prilika za druženje, upoznavanje i prijatne trenutke nakon utakmice. Tako je bilo i danas. Niko nije brojao šanse, faulove (ako ih je uopšte i bilo), golove…
Ipak, rezultat se piše, pa stoga kažimo da je Vojvodina, uz promašenih petnaestak šansi (domaćini jednom zapretili iz slobodnog udarca i pogodili stativu) postigla 4 gola. Od toga, jedan u prvom poluvremenu kada je Škuletić iskoristio odličan centaršut Brankovića sa levog boka i udarcem glavom pogodio mrežu. Pre vodećeg gola svoj „šou promašaja“ imao je Antvi Jao koga lopta nikako nije „slušala“ u trenucima kada je bilo teže promašiti nego postići gol.
Drugih 45 minuta bilo je bogatije golovima jer se mreža domaćina zatresla još tri puta. Bojović je nakon dodavanja Sprema bio brži od golmana i praktično se ušetao sa loptom u gol. Malo kasnije Milan Spremo je u trku izašao sam pred domaćeg čuvara mreže i manirom iskusnog strelca sačekao ga da padne, a zatim laganim lob udarcem poentirao. Četvrti gol postigao je Rakić nakon nespretne intervencije kompletne odbrane Titela.
Na kraju, uz čestitke na vrednom jubileju,  sve pohvale  i izuzetno gostoljubivim domaćinima za organizaciju ovog susreta.