У 19. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Радника из Сурдулице. Биће то последњи меч црвено-белих на „Карађорђу“ ове године, с обзиром на то да их након тога очекује још само гостовање ТСЦ-у у Сенти. Утакмицу против Радника, Воша дочекује након три узастопне победе, а размишљања и очекивања играча и навијача „старе даме“ свакако иду у правцу да победнички низ треба наставити и против екипе из Сурдулице.

На претходном мечу против Рада, Војводина је до победе дошла захваљујући преокрету већ у првом полувремену, који је својим првенцем у првом тиму Воше покренуо млади репрезентативац наше земље Мирко Топић (18).

– Јако је важно то што смо победили, а чињеница да смо направили преокрет показује да као тим имамо јак карактер и победнички дух. Није лако освојити бодове на Бањици, поготово након гола заостатка, али радује ме то што смо већ у првом полувремену успели да окренемо све у нашу корист, као и то што смо створили велики број прилика на том мечу и на крају остварили трећу везану победу. Што се тиче мог првенца у првом тиму, он је висио у ваздуху и на претходним мечевима, али ето, овога пута ме је погледао Бог и успео сам да се упишем у стрелце, што је заиста прелеп осећај. Остаје жал због тога што у финишу сусрета нисам искористио пенал, па смо у последњих десетак минута мало стрепели за коначан исход, али све у свему, најбитније је то да смо победили и остварили наш циљ – каже Топић.

И сутра против Радника, циљ ће бити исти – остварити тријумф и освојити нова три бода.

– Сада је време већ почело да утиче на стање терена, које није баш добро, тако да сутра не очекујем неку лепршаву и посебно атрактивну утакмицу. Напротив, мислим да нас очекује једна тврда, тешка и борбена утакмица, са много дуела, а победу ће остварити екипа која је више буде желела. Наравно, ја се надам и верујем да ћемо то бити ми – истиче Топић.

Добрим играма ове јесени, Вошин тинејџер је привукао пажњу на себе, па се тако у појединим медијима током претходних дана могло прочитати да за њега већ постоји интересовање одређених клубова.

– Искрено, не придајем превише значаја томе што се пише у медијима и уопште се не оптерећујем тиме. Максимално сам сконцентрисан само на Војводину и главом сам искључиво ту, те размишљам једино о преостале две утакмице које имамо до краја јесени. Прелазни рок још није ни почео и зато о томе нема потребе ни дискутовати – истакао је Топић.

Утакмица између Војводине и Радника игра се сутра од 17 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајни. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у шопу навијача Војводине на северној трибини стадиона.

Благајне ће бити отворене на дан меча, сат времена пре почетка утакмице. Такође, за овај меч важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.