Фудбалери Војводине данас ће одиграти другу пријатељску утакмицу на припремама у Словенији. Од 18 часова, на стадиону у Кршком, ривал ће им бити екипа Триглава из Крања, која је прошле сезоне заузела осмо место у Првој лиги Словеније.

Реч је о клубу који је основан далеке 1920. године, а садашњи тим му је сачињен претежно од Словенаца и само двојице Хрвата. Тренер екипе је Словенац Дејан Дончић, а Триглав своје утакмице игра на стадиону СЦ „Крањ“, капацитета 4.600 места и код куће наступа у бордо, док у гостима игра у комплетно белој опреми.

Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић најавио је да ће и данас пружити прилику двема различитим поставама да одиграју по 45 минута, с тим да у тиму сигурно неће бити штопера Николе Васиљевића, који је јуче доживео болну повреду чланка, а под знаком питања је и нападач Бојан Матић, који је, услед лакше повреде, пропустио јучерашњи поподневни тренинг.

Данашњу утакмицу посматраће и спортски директор ФК Војводина Никола Лазетић, који се јуче придружио експедицији ФК Војводина у Термама Чатеж.