Nikola Trujić

 

Vezista Vojvodine Nikola Trujić (24) izjavio je da očekuje da će crveno-beli protiv Metalca ponovo ući u jedan pobednički niz.

U 11. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Metalca na „Karađorđu“. Posle poraza od Crvene zvezde, svi u ekipi Voše rešeni su da zabeleže novu prvenstvenu pobedu i tako u dobrom raspoloženju odu na prvenstvenu pauzu, a ujedno i započnu novu seriju pobeda.

To potvrđuju i reči Nikole Trujića, koji se u poslednje dve-tri utakmice ponovo ustalio u startnoj postavi Vojvodine.

– Naredna utakmica je jako bitna, ako ne i najbitnija za nas. S obzirom na to da smo protiv Crvene zvezde napravili loš rezultat, ovaj meč nam je važan kako bismo ponovo ušli u jedan pobednički niz. U prošlom kolu smo imali tešku utakmicu, posle koje ne treba da padamo, već svi zajedno da damo sve od sebe kako bismo u nedelju osvojili tri boda. Metalac je jako dobra ekipa, koja već godinama igra zajedno i sigurno ima svoj kvalitet. Međutim, igramo na našem terenu, naša pozicija na tabeli je izuzetno dobra i u ovoj utakmici, kao i na svakoj drugoj, treba da idemo na pobedu. Cele nedelje smo dobro radili i spremali se, tako da verujem da nećemo imati nekih većih problema – rekao je Trujić.

Utakmica između Vojvodine i Metalca u nedelju počeće u 19 časova, a cene ulaznica za ovaj meč iznose 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok moći će da se kupe na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Ulaznice će biti puštene u prodaju na dan meča u 18 časova.