Nikola Trujić

 

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nikola Trujić (25) danas je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Fudbalski klub Vojvodina i fudbaler Nikola Trujić danas su sporazumno raskinuli ugovor. Nakon revanš utakmice protiv Ružomberoka, posle koje je došlo do incidenta u kojem je fizički napadnut, Nikola Trujić nije trenirao sa ostalim prvotimcima i podneo je zahtev za raskid ugovora. Ipak, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, postignut je sporazum o prekidu saradnje, pa čitav slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju.

Nikola Trujić je u Vojvodinu došao iz Partizana u januaru 2016. godine i od tada je u crveno-belom dresu odigrao 58 utakmica, postigao 15 golova i zabeležio pet asistencija.

– Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se, pa nećemo ići na arbitražu. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi, ali ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini. Drago mi je što sam imao priliku da budem član ovog kluba i igram sa odličnim igračima, a smatram da smo tokom obe sezone mog boravka u Vojvodini ostvarili lep uspeh i dobre rezultate. Momcima želim sve najbolje u nastavku sezone, a meni preostaje da potražim novu sredinu – kaže Trujić.

Prema njegovim rečima, voleo bi kada bi karijeru nastavio u inostranstvu.

– Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, mada još uvek ni sa kim nisam blizu konkretnog dogovora. U prethodnom periodu, više sam bio fokusiran na to da rešim stvoj status u Vojvodini i dobijem čiste papire za nastavak karijere u nekom drugom klubu, a sad, videćemo… U svakom slučaju, verujem da ću do kraja prelaznog roka pronaći novu sredinu – rekao je Trujić.

Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Nikoli Trujiću na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.