DSC_0005

 

 

31. memorijalni turnir „Stevan Nešticki“ završen je više nego zasluženim trijumfom ekipe „Akademije Puškaš“ iz Mađarske. Mladići iz fudbalske škole Videotona nose pehar u Mađarsku, a pored toga laureati nagrada za najboljeg igrača turnira kao i najbolju „šesicu“ takođe su iz ove ekipe.
Finalna utakmica između Parizana i Puškaš Akademije obilovala je lepim potezima sa obe strane, a prikazan  fudbal bio je na visokom tehničko-taktičkom nivou. Istina, bilo je malo i „varnica“ na terenu ali to ćemo zanemariti i pripisati mladalačkoj želji za pobedom. Na kraju su pale međusobne čestitke i zajedničko fotografisanje za uspomenu svim učesnicima.

U borbi za treće mesto fudbaleri Vojvodine savladali su Crvenu zvezdu golovima Milića (2), Zličića i Velimira dok su strelci za Beograđane bili Ivanović i Stojanović.

Mladi Osiječani igrali su iz dana u dan sve bolje pa su na kraju u duelu za 5 poziciju pobedili najbolji tim Republike Srpske rezultatom 4 : 2. Golove su postigli : Dominiković (2), Marković-Mandić i Labak dok su Došlo i Srdić pogodili za Republiku Srpsku.

REZULTATI UTAKMICA ZA PLASMAN :

OSIJEK – REPUBLIKA SRPSKA   4 : 2 (za 5. mesto)

VOJVODINA –CRVENA ZVEZDA 4 . 2 (za 3. mesto)

AKADEMIJA PUŠKAŠ-PARTIZAN 1 : 0 (za 1. mesto)

 

 

KONAČAN PLASMAN :

1. AKADEMIJA PUŠKAŠ
2. PARTIZAN
3. VOJVODINA
4. CRVENA ZVEZDA
5. OSIJEK
6. REPUBLIKA SRPSKA

 

POJEDINAČNE NAGRADE :

1. Najbolji igrač : Rolant Sallai (Akademija Puškaš)
2. Najbolji igrač sa brojem 6 : Pinter Bence (Akademija Puškaš)
3. Najbolji golman : Stefan Savić (Partizan)
4. Najbolji strelac : Nikola Milić (Vojvodina)
5. Najbolji trener : Atilla Sallai (Akademija Puškaš)
6. Najmlađa ekipa : Crvena zvezda