obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Evropska epizoda Vojvodine završena je na samo korak od ostvarenja sna i plasmana u ligaški deo takmičenja. Vremena za tugovanje nema jer živeti se mora dalje, a naša realnost je domaće prvenstvo.
Trener Novosađana Marko Nikolić napominje da je domaće prvenstvo ono što je prioritet i čime se mora baviti narednih 9 meseci. Prvi korak je utakmica IV kola JSL u kojoj Vojvodina odlazi u goste trenutnom lideru na tabeli i sigurno najprijatnijem iznenađenju prvenstva, ekipi Čukaričkog.

-„Čukarički je tim sa sve tri pobede u dosadašnjem toku prvenstva. Klub koji je verovatno finansijski najstabilniji u Srbiji, sa modernizovanom infrastrukturom i velikom motivacijom igrača i uprave. To je skup kvalitetnih fudbalera  koji igraju par sezona zajedno. U prelaznom roku pojačali su se sa nekoliko iskusnijih igrača i napravili zaista dobar tim. Prema onome što saznajem iz medija, oni očekuju pobedu protiv nas ali sam siguran da se o pitanju konačnog pobednika i mi pitamo.
Siguran sam da će fudbaleri Vojvodine dati sve od sebe da na ovoj utakmici pokažu i ponove sve ono što ih je krasilo u prethodnih 11 takmičarskih susreta.
Kadrovska situacija je povoljna, izuzimajući povredu Škuletića zbog koje je ranije napustio teren u Moldaviji. Radi se o udarcu u vratni deo kičme, međutim kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se naš napadač do sutra oporaviti pa će verovatno i on konkurisati za sastav“.

KALUĐEROVIĆ : BOLJI SMO OD ČUKARIČKOG

-„Evropska epizoda nije po nas završena onako kako smo  priželjkivali. Moramo ići dalje jer smo profesionalci i nema vremena za jadikovke. Pred nama je utakmica sa Čukaričkim koji je u prva tri kola postigao maksimalan učinak.
Siguran sam da smo bolja ekipa od njih i nadam se pobedi“-istakao je napadač „crveno-belih“ Andrija Kaluđerović.

http://youtu.be/jCTYJdguZww