Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и своје навијаче да ће у другом делу текуће сезоне у употреби бити нове сезонске улазнице, које ће од сутра, петог децембра, бити доступне у просторијама компаније „GIGS TIX“ у тржном центру „Париски магазин“.

С обзиром на то да је ово последња сезона у којој се утакмице играју на оваквом здању стадиона „Карађорђе“, у договору са представницима Града Новог Сада, Управни одбор ФК Војводина је одлучио да улазнице за све утакмице у Новом Саду ове сезоне буду бесплатне, тако да из тог разлога није вршена планирана продаја сезонских карти.

Међутим, с обзиром на то да је на адресу клуба током претходних месеци стигао велики број захтева од стране дугогодишњих верних навијача и колекционара, који чувају сваку сезонску улазницу Војводине из последњих више од 20 година, клуб је одлучио да им изађе у сусрет и омогући да по промотивној цени од 800 (запад) и 600 динара (исток) дођу до сезонске карте за последњу Вошину сезону на садашњем „Карађорђу“.

Поред драге успомене, власници нових сезонских улазница имаће и одређене погодности, као што су:

– бесплатан улазак на све домаће и међународне утакмице у којима ФК Војводина буде домаћин све до 31. јула 2020. године, што значи да ће им бити омогућен слободан улаз на мечеве првих неколико кола у Супер лиги и (у случају пласмана) квалификацијама за Лигу Европе наредне сезоне;

– бесплатан улазак на мечеве против Партизана и Црвене звезде у овој сезони (на тим мечевима улазнице неће бити бесплатне, већ ће се продавати);

– избегавање чекања у реду на благајнама за преузимање улазница за све преостале утакмице у текућој сезони;

– друге повољности и повластице, које ће јавно бити саопштене уочи почетка наредне сезоне.

Нове сезонске карте ФК Војводина биће доступне у просторијама компаније “GIGS TIX” у тржном центру “Париски магазин” (Краља Александра 12) и то сваког радног дана између девет и 19:30, као и суботом од 10 до 15 часова.