Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i svoje navijače da će u drugom delu tekuće sezone u upotrebi biti nove sezonske ulaznice, koje će od sutra, petog decembra, biti dostupne u prostorijama kompanije „GIGS TIX“ u tržnom centru „Pariski magazin“.

S obzirom na to da je ovo poslednja sezona u kojoj se utakmice igraju na ovakvom zdanju stadiona „Karađorđe“, u dogovoru sa predstavnicima Grada Novog Sada, Upravni odbor FK Vojvodina je odlučio da ulaznice za sve utakmice u Novom Sadu ove sezone budu besplatne, tako da iz tog razloga nije vršena planirana prodaja sezonskih karti.

Međutim, s obzirom na to da je na adresu kluba tokom prethodnih meseci stigao veliki broj zahteva od strane dugogodišnjih vernih navijača i kolekcionara, koji čuvaju svaku sezonsku ulaznicu Vojvodine iz poslednjih više od 20 godina, klub je odlučio da im izađe u susret i omogući da po promotivnoj ceni od 800 (zapad) i 600 dinara (istok) dođu do sezonske karte za poslednju Vošinu sezonu na sadašnjem „Karađorđu“.

Pored drage uspomene, vlasnici novih sezonskih ulaznica imaće i određene pogodnosti, kao što su:

– besplatan ulazak na sve domaće i međunarodne utakmice u kojima FK Vojvodina bude domaćin sve do 31. jula 2020. godine, što znači da će im biti omogućen slobodan ulaz na mečeve prvih nekoliko kola u Super ligi i (u slučaju plasmana) kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone;

– besplatan ulazak na mečeve protiv Partizana i Crvene zvezde u ovoj sezoni (na tim mečevima ulaznice neće biti besplatne, već će se prodavati);

– izbegavanje čekanja u redu na blagajnama za preuzimanje ulaznica za sve preostale utakmice u tekućoj sezoni;

– druge povoljnosti i povlastice, koje će javno biti saopštene uoči početka naredne sezone.

Nove sezonske karte FK Vojvodina biće dostupne u prostorijama kompanije “GIGS TIX” u tržnom centru “Pariski magazin” (Kralja Aleksandra 12) i to svakog radnog dana između devet i 19:30, kao i subotom od 10 do 15 časova.