Firma

 

Prodaja ulaznica za meč 28. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde zvanično će početi sutra.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći derbi meč 28. kola Super lige Srbije, u kojem će se drugog aprila, sa početkom u 18 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati Vojvodina i Crvena zvezda, zvanično početi sutra.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 30. mart: U prostorijama kompanije „Gigstix“ u tržnom centru „Pariski magazin“, ulica Kralja Aleksandra 12, od 9 do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok;

četvrtak, 31. mart: U prostorijama kompanije „Gigstix“ u tržnom centru „Pariski magazin“, ulica Kralja Aleksandra 12, od 9 do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok;

petak, 1. april: U prostorijama kompanije „Gigstix“ u tržnom centru „Pariski magazin“, ulica Kralja Aleksandra 12, od 9 do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok; Na glavnoj blagajni stadiona „Karađorđe“ (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok;

subota, 2. april: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 10 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad; Na blagajni na zapadnoj tribini pored kafića „Friends“, od 15 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad; Na blagajnama na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“ i kod teniskih terena), od 15 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za istok; U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 15 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 500 (zapad), 400 (istok) i 100 dinara (sever), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je istočna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da je zapadna tribina rezervisana isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Crvene zvezde, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo istočna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Navijači Vojvodine koji imaju sezonske ulaznice za istočnu tribinu, sa tim ulaznicama moći će da uđu na zapadnu ili severnu tribinu. Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.