U Vošinom oku

 

Proteklog vikenda, fudbaleri Vojvodine igrali su meč protiv Rada u Superligi Srbije, ali su utakmice za svoje trenutne timove igrali i Vošini igrači koji se nalaze na pozajmicama u drugim ekipama. Evo i kakav je bio njihov učinak:

Lazar Veselinović (Pohang stilers, Južna Koreja)

Napadač koji se prošle zime otisnuo put dalekog istoka, Lazar Veselinović, sa klupe je posmatrao pobedu svog tima nad Džidžu junajtedom rezultatom 0:1 (0:1). Strelac jedinog gola na utakmici bio je Džun-Ho Son u 39. minutu iz penala. Pohang stilers se trenutno nalazi na trećem mestu južnokorejskog prvenstva.

Dragan Karanov, Aleksandar Desančić, Lazar Zličić, Emil Rockov (Proleter, Novi Sad)

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada pobedili su ekipu Inđije rezultatom 3:2 (2:1) u šestom kolu Prve lige Srbije i trenutno zauzimaju solidno šesto mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova. Slanobarci su poveli u 23. minutu golom Komazeca, na 2:0 povisio je Bošković u 27, da bi potom na 2:1 smanjio Georgijević u 36. minutu. U 74. minutu, Inđijci su uspeli da dođu do izjednačenja preko Vučetića, ali je pobedu Proleteru osigurao Novaković golom u 78. minutu. Svoj doprinos pobedi domaćina dala su i dvojica igrača Vojvodine koji su trenutno na pozajmici, odnosno dvojnoj registraciji. Aleksandar Desančić odigrao je čitav susret, dok je Dragan Karanov utakmicu takođe počeo u startnoj postavi, ali je zamenjen u 66. minutu. Lazar Zličić nije imao pravo nastupa zbog parnih kartona, dok Emil Rockov nije bio u sastavu za ovaj meč.

Stefan Zogović (Bačka, Bačka Palanka)

Fudbaleri Bačke igrali su nerešeno 1:1 (1:1) na gostovanju protiv ekipe Bežanije, u šestom kolu Prve lige Srbije i sa 13 bodova trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli. Beograđani su poveli u 26. minutu preko Lukića, da bi Ilić postavio konačan rezultat samo četiri minuta kasnije. Zbog crvenog kartona zarađenog na prošlom meču, fudbaler Vojvodine Stefan Zogović nije bio u sastavu Bačke za ovaj susret.