U Vošinom oku

 

Vezista Vojvodine, koji se trenutno nalazi na dvojnoj registraciji u Proleteru, Lazar Zličić, pružio je dobru partiju za Slanobarce na utakmici protiv Slobode u okviru 18. kola Prve lige Srbije.

Proteklog vikenda, odigrani su mečevi 18. kola Prve lige Srbije, u kojem su nastupili i većina fudbalera Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima.

Proleter – Sloboda 0:0 (Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

Fudbaleri Proletera igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Slobode iz Užica, u meču 18. kola Prve lige Srbije. Na stadionu na Slanoj Bari, u startnoj postavi domaćina našli su se fudbaleri Vojvodine Dragan Karanov, Lazar Zličić i Saša Ćurko. Svojom igrom posebno se istakao vezista Lazar Zličić, koji je najpre u osmom minutu namestio jednu odličnu šansu za Grgića, a potom u 65. i sam pokušao da savlada golmana Tasića, koji je krajnjim naporom uspeo da izbije loptu u korner. Karanov je zamenjen u 84. minutu, kada je na teren ušao Milošević, dok je četiri minuta kasnije Saša Ćurko dobio žuti karton. Mladi vezista Marko Đurišić nije bio u sastavu Proletera za ovaj meč. Slanobarci se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli sa 24 boda, pet više od 13-plasirane Loznice, prvog tima koji se nalazi „ispod crte“ za ispadanje u Srpsku ligu.

Sloga – Bačka 0:1 (Stefan Zogović)

Fudbaleri Bačke pobedili su ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi rezultatom 0:1 (0:1), u meču 18. kola Prve lige Srbije. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Galić u 11. minutu. Fudbaler Vojvodine Stefan Zogović, koji se ove sezone nalazi na pozajmici u timu iz Bačke Palanke, ovaj meč je presedeo na klupi. Bačka se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova, četiri manje od prvoplasiranog Napretka i 11 više od trećeplasiranog Sinđelića, prvog tima „ispod crte“ za plasman u Super ligu.