U Vošinom oku

 

Fudbaleri Vojvodine Aleksandar Desančić, Dragan Karanov, Lazar Zličić i Stefan Zogović nastupili su za svoje trenutne klubove tokom prethodnog vikenda, u kojem su njihovi timovi zabeležili remije uz velik broj postignutih golova.

Dok su fudbaleri Vojvodine ovog vikenda igrali protiv Radničkog u Super ligi Srbije, članovi crveno-belih koji se trenutno nalaze na pozajmici u drugim ekipama takođe su imali takmičarskih obaveza. Neki od njih su odigrali svih 90 minuta, neki nešto manje, dok su neki mečeve svojih timova posmatrali sa klupe za rezervne igrače.

Lazar Veselinović (Pohang stilers)

Napadač Vojvodine Lazar Veselinović sa klupe je posmatrao pobedu Pohang stilersa nad Džionbuk motorsom rezultatom 0:1 (0:0), u prvom kolu plej ofa južnokorejskog prvenstva. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Džin-Ho Šin u 93. minutu. Pohang stilers se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli.

Emil Rockov, Aleksandar Desančić, Dragan Karanov, Lazar Zličić (Proleter)

Fudbaleri Proletera sa Slane bare igrali su nerešeno 3:3 (1:2) protiv Zemuna, u 10. kolu Prve lige Srbije. Strelci za Novosađane bili su Kočović u 17, Milošević u 75. i Komazec u 85, dok su golove za Zemun postigli Gemović u 28. i 43. i Rašković u 48. minutu. Od igrača Vojvodine u Proleteru, Aleksandar Desančić, Dragan Karanov i Lazar Zličić našli su se u startnoj postavi i proveli na terenu svih 90 minuta, dok je golman Emil Rockov, za razliku od prethodnih utakmica, ovaj susret odgledao sa klupe za rezervne igrače. U 38. minutu, Aleksandar Desančić zaradio je žuti karton. Proleter se trenutno nalazi na 12. poziciji i prvi je tim iznad zone ispadanja, sa tri boda više od 13-plasiranog Donjeg Srema.

Stefan Zogović (Bačka)

Fudbaler Vojvodine Stefan Zogović našao se u startnoj postavi Bačke na utakmici protiv Slobode u Užicu i igrao je do 81. minuta, kada je svoje mesto ustupio Miroslavu Bjelošu. Inače, susret je završen rezultatom 2:2 (2:2), a golove su postigli Ilić (ag) u 39. i Jeremić u 42. za Slobodu, odnosno Radović u 22. i Milovac u 27. minutu za Bačku. Bačkopalančani se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli Prve lige Srbije, sa tri boda više od drugoplasiranog Napretka.